Petreceri de CraciunNr. Participanti 10-2000
Locatie Oriunde in Romania si in strainatate
Dificultate Mediu-Complex
Shining Stars - atmosfera va fi una incendiara, creata cu ajutorul jocurilor de lumini, toaletelor si accesoriilor stralucitoare. Petreceti o seara de neuitat dansand pe ritmurile alese, impreuna cu o echipa de dansatori profesionisti.
Masquerade Ball - pe vremuri, fiecare curte boiereasca, conform traditiei, era gazda unei petreceri numita ‘Bal mascat’. Costumati-va si poftiti cu totii la carnaval! Vor fi momente speciale de dans, parada mastilor de carnaval si multe alte surprize!
Medieval Banquet Christmas - ti-ai imaginat vreodata cum e sa fii actor? Vino in centrul vechi al Bucurestiului, alaturi de colegii tai si pune in scena o piesa de teatru (specifica Craciunului).
Carol Singers & Christmas Tree Party- ...si daca nu avem colinde si brad, nu avem Craciun! Cantati alaturi de colindatori, impodobiti impreuna bradul de Craciun si pregatiti cadourile.
 White Christmas - imbraca-te in alb si vino la cea mai grozava intalnire alaturi de colegii tai. Un show exploziv, plin de umor si limbaje artistice: percutie, teatru, pantomima, improvizatie, muzica si parodie.


Obiective ale acestei activitati:

 Spirit de echipa
ALTE ACTIVITATI DIN ACEASTA CATEGORIE:
CARICATURA ESTI... TU


Aducem la cunostinta clientilor nostri faptul ca declaram razboi PLICTISULUI de la evenimente, party-uri si teambuilding...

CITESTE MAI MULT
COCKTAIL SHOW


Show cu barmani care ofera spectacole de bar si creeaza o atmosfera inedita pentru orice tip de eveniment....

CITESTE MAI MULT
PETRECERI DE CRACIUN


Christmas Around the World - Craciunul este sarbatorit cu entuziasm in diferite parti ale lumii. Desi, modul de celebrar...

CITESTE MAI MULT
ACASA | DESPRE NOI | ECHIPA | PORTOFOLIU | CONTACT | SITEMAP