Team building - de ce este necesar?Nr. Participanti 8-1000
Locatie Oriunde in Romania sau strainatate
Dificultate Usor-Complex
“Nimeni dintre noi nu-i atat de inteligent  ca noi toti laolalta” Proverb japonez
 
Pentru ca nu este suficient sa fiti buni, trebuie sa fiti cei mai buni si nu puteti fi cei mai buni decat lucrand in ECHIPA.
Prin activitatile de teambuilding, demonstrand avantajele lucrului in echipa, ne propunem sa schimbam atitudinile si comportamentul persoanelor intr-o organizatie.
Programele de team building sunt formate din o succesiune de exercitii , care implica punerea participantilor ca echipa in situatii in care sa se rezolve diferite probleme, sa-si asume roluri si sa actioneze ca un tot unitar si eficient.
In cadrul unei sesiuni de team building apar noi oportunitati de interactiune, unde angajatii ajung sa se cunoasca mai bine, sa-si descopere opinii si roluri similare, trasaturi sau abilitati compatibile, potentialul de a lucra pentru obiective comune. 
Intreg programul este interactiv, se bazeaza pe tehnici experientiale, participantii experimentand diverse situatii de lucru in echipa si individual.Obiective ale acestei activitati:

 dezvoltarea increderii in coechipieri

 intercunoastere participanti

 spirit de echipa
ALTE ACTIVITATI DIN ACEASTA CATEGORIE:
ACTIVITATI TEAM BUILDING LA BRAN


Va doriti pentru echipa voastra o super activitate de team building in Bran? Un team building cu Dracula?...

CITESTE MAI MULT
3 ACTIVITATI TEAM BUILDING IN BUCURESTI


Va sugeram 3 activitati de team building outdoor care va ajuta sa descoperiti locuri frumoase, sa lucrati in echipa, sau...

CITESTE MAI MULT
4 REGULI ALE UNUI TEAM BUILDING DE SUCCES


Sport, Yoga la birou, exercitii de team building, conferinte, petreceri de Craciun, seri petrecute intre colegi - exista...

CITESTE MAI MULT
ACASA | DESPRE NOI | ECHIPA | PORTOFOLIU | CONTACT | SITEMAP