Off roadNr. Participanti 8-200
Locatie Oriunde in Romania si in strainatate
Dificultate Mediu-Complex
Un teambuilding inedit si aventuros. Se va merge pe un traseu dupa un roadbook (descriere de traseu asemanatoare celor de concurs). In anumite locuri se afla CP-uri (ceck point), zone in care cauti indiciile , le interpretezi si mergi mai departe. In masini intra 3 participanti si un instructor. Participantii conduc supravegheati de instructor. Masinile au dotari care le fac sa nu depinda de duritatea traseului sau conditiile meteo : troliu, cauciucuri de teren, hilift, sufe, etc. Tot timpul intre masini exista legatura radio.. Ca exemplu de probe la gasirea indiciilor: doborarea unei tinte cu o arma de paintball, montarea unui echipament de recuperare cu care sa culeaga, indiciul, etc.

In mod in normal echipa din masina este formata din sofer, navigator (citeste roadbookul si teratripul sau gps-ul) si cautatorul (atent la posibilele indicii).
Toate masinile sunt 4×4 si preparate pentru zone  accidentate. Traseul si peisajul sunt unice, se poate organiza si un picnic in varf de munte.Obiective ale acestei activitati:

 constientizarea importantei muncii in echipa

  dinamica echipei in conditii de stres

  depasirea limitelor individuale
ALTE ACTIVITATI DIN ACEASTA CATEGORIE:
INTRECEREA VOINICILOR


Competitie intre echipe plina de suspans si neprevazut. Istetimea si spirtitul de echipa conteaza mai mult decat forta f...

CITESTE MAI MULT
RAFTING PE BUZAU


Va invitam sa descoperiti minunata zona a Buzaului, printr-un program de teambuilding complet...

CITESTE MAI MULT
RAFTING SI CANYONING PE JIU


Cum ar fi daca pentru un week-end renuntati la confortul hotelului si optati pentru campare la cort cu echipa?...

CITESTE MAI MULT
ACASA | DESPRE NOI | ECHIPA | PORTOFOLIU | CONTACT | SITEMAP