Off roadNr. Participanti 8-200
Locatie Oriunde in Romania si in strainatate
Dificultate Mediu-Complex
Un teambuilding inedit si aventuros. Se va merge pe un traseu dupa un roadbook (descriere de traseu asemanatoare celor de concurs). In anumite locuri se afla CP-uri (ceck point), zone in care cauti indiciile , le interpretezi si mergi mai departe. In masini intra 3 participanti si un instructor. Participantii conduc supravegheati de instructor. Masinile au dotari care le fac sa nu depinda de duritatea traseului sau conditiile meteo : troliu, cauciucuri de teren, hilift, sufe, etc. Tot timpul intre masini exista legatura radio.. Ca exemplu de probe la gasirea indiciilor: doborarea unei tinte cu o arma de paintball, montarea unui echipament de recuperare cu care sa culeaga, indiciul, etc.

In mod in normal echipa din masina este formata din sofer, navigator (citeste roadbookul si teratripul sau gps-ul) si cautatorul (atent la posibilele indicii).
Toate masinile sunt 4×4 si preparate pentru zone  accidentate. Traseul si peisajul sunt unice, se poate organiza si un picnic in varf de munte.Obiective ale acestei activitati:

 constientizarea importantei muncii in echipa

  dinamica echipei in conditii de stres

  depasirea limitelor individuale
ALTE ACTIVITATI DIN ACEASTA CATEGORIE:
TABARA INDIENILOR


Fiecare echipa va pleca in cautarea Marelui Templu Aztec, insa pentru a ajunge la el vor trebui sa-si dovedeasca curajul...

CITESTE MAI MULT
OFF ROAD


Testati-va abiliatile de conducere intr-unul dintre vehiculele noastre 4X4, pe trasee special alese si pregatite....

CITESTE MAI MULT
CONSTRUCTORII


Este momentul sa ne dovedim capacitatile si abilitatile tehnice si ingineresti, intr-o activitate de team building incar...

CITESTE MAI MULT
ACASA | DESPRE NOI | ECHIPA | PORTOFOLIU | CONTACT | SITEMAP