Petreceri de CraciunNr. Participanti 10-2000
Locatie Oriunde in Romania si in strainatate
Dificultate Mediu-Complex
Shining Stars - atmosfera va fi una incendiara, creata cu ajutorul jocurilor de lumini, toaletelor si accesoriilor stralucitoare. Petreceti o seara de neuitat dansand pe ritmurile alese, impreuna cu o echipa de dansatori profesionisti.
Masquerade Ball - pe vremuri, fiecare curte boiereasca, conform traditiei, era gazda unei petreceri numita ‘Bal mascat’. Costumati-va si poftiti cu totii la carnaval! Vor fi momente speciale de dans, parada mastilor de carnaval si multe alte surprize!
Medieval Banquet Christmas - ti-ai imaginat vreodata cum e sa fii actor? Vino in centrul vechi al Bucurestiului, alaturi de colegii tai si pune in scena o piesa de teatru (specifica Craciunului).
Carol Singers & Christmas Tree Party- ...si daca nu avem colinde si brad, nu avem Craciun! Cantati alaturi de colindatori, impodobiti impreuna bradul de Craciun si pregatiti cadourile.
 White Christmas - imbraca-te in alb si vino la cea mai grozava intalnire alaturi de colegii tai. Un show exploziv, plin de umor si limbaje artistice: percutie, teatru, pantomima, improvizatie, muzica si parodie.


Obiective ale acestei activitati:

 Spirit de echipa
ALTE ACTIVITATI DIN ACEASTA CATEGORIE:
FOC DE TABARA & MUZICA FOLK


Stam in jurul focului de tabara, cantam , dansam in jurul foculuiā€¦totul acompaniat de un vin fiert care sa ne incalzea...

CITESTE MAI MULT
PETRECERI DE CRACIUN


Christmas Around the World - Craciunul este sarbatorit cu entuziasm in diferite parti ale lumii. Desi, modul de celebrar...

CITESTE MAI MULT
CARICATURA ESTI... TU


Aducem la cunostinta clientilor nostri faptul ca declaram razboi PLICTISULUI de la evenimente, party-uri si teambuilding...

CITESTE MAI MULT
ACASA | DESPRE NOI | ECHIPA | PORTOFOLIU | CONTACT | SITEMAP