Odiseea lui GaudiNr. Participanti 8-100
Locatie Barcelona
Dificultate Complex
Va propunem un teambuilding urban - o odisee in orasul lui Gaudi, calatorie  in care veti descoperi atractiile turistice, istoria si legendele acestora, oameni si obiceiuri, totul transpus intr-o poveste atemporala in care trecutul si prezentul se impletesc, dezvaluind, unul cate unul, toate motivele pentru care Barcelona este numita si Marea Vrajitoare.
Construit in jurul unei povesti a carei intriga este lupta pentru tron intre familiile regale Castilla si Aragon, programul de teambuilding este un mix creativ de cultura, spirit de echipa, cunoastere, organizare si planificare, intercunoastere si autodescoperire.

Cautand indicii ascunse si dezlegand sarade, trecand prin probe dificile sau amuzante, participantii vor ajunge la cele mai importante locuri - Sagrada Familia, La Pedrera, Parc Guel, Poble Espanol, Fantana Magica, La Rambla, Camp Nou, Aquarium - traind o frumoasa poveste de echipa, intr-un program complex si incitant desfasurat intr-un oras magic.

Obiective ale acestei activitati:

 constientizarea importantei muncii in echipa

 dezvoltarea capacitatii de organizare si strategie

 cresterea capacitatii de concentrare asupra obiectivuluiVezi video:  

ALTE ACTIVITATI DIN ACEASTA CATEGORIE:
ODISEEA LUI GAUDI


Va propunem o odisee in orasul lui Gaudi, calatorie in care veti descoperi atractiile turistice, istoria si legendele a...

CITESTE MAI MULT
SECRETUL CETATII CIBINULUI


Dezvoltat ca o “cursa contra-cronometru” intre echipe dornice de a descoperi secretele vechii cetati a Sibiului, ace...

CITESTE MAI MULT
PHOTO HUNTING


Inarmati cu camere foto si indrumati in arta fotografica de catre fotografi profesionisti, vom porni in a cauta si surpr...

CITESTE MAI MULT
ACASA | DESPRE NOI | ECHIPA | PORTOFOLIU | CONTACT | SITEMAP