Trasee montaneNr. Participanti 8-50
Locatie In Romania, zona montana
Dificultate Mediu-Complex
Profitam din plin de natura si va propunem cateva trasee montane, cu grad moderat de dificultate, accesibil si celor care nu fac sport regulat.

Valea lui Stan - Traseul se afla langa barajul Vidraru si presupune ascensiunea unei vai inguste cu portiuni de canion. Este o tura recomandata pe caldura, presupune intrare in apa si traversarea mai multor cascade si marmite.

Canionul 7 Scari - Traseu usor, fara mari diferente de nivel. Deplasare la “Prapastia Ursilor” (un urcus scurt dar abrupt prin padure urmat de o traversare pe curba de nivel, apoi un alt urcus pana la baza peretelui). Grupul se imparte in 2 echipe, care se rotesc la realizarea urmatoarelor activitati: rapel (coborare cu franghia peste un perete de 50 de metri) si escalada “Hornul Crenelat” (traseu alpinism gradul 2, cu o lungime de 60 m).

De ce Trasee Montane in Teambuilding ? Pentru ca in monente de aparenta "liniste" si activitate moderata, adevaratul spirit de echipa se observa si se poate imbunatatii. Asa cum majoritatea zilelor de la birou nu au nimic special, dar oamenii trebuie sa performeze impreuna, asa si in trasee montane, membrii echipelor aleg cum sa isi petreaca timpul - sa se bucure de experienta petrecuta impreuna sau sa se gandeasca la "problemele din organizatie". 

TeamBuilding in care echipele nu concureaza intre ele, ci fiecare participant trebuie sa se depaseasca pe el insusi, cu ajutorul echipei!

Obiective ale acestei activitati:

 constientizarea importantei muncii in echipa

 dezvoltarea capacitatii de organizare si strategie

 cresterea capacitatii de concentrare asupra obiectivului

 spirit de echipa
ALTE ACTIVITATI DIN ACEASTA CATEGORIE:
COMOARA LUI MOTOC


Intreaga activitate de team building este structurata sub forma unei povesti cu haiduci plecati sa caute o comoara miste...

CITESTE MAI MULT
TABARA INDIENILOR


Fiecare echipa va pleca in cautarea Marelui Templu Aztec, insa pentru a ajunge la el vor trebui sa-si dovedeasca curajul...

CITESTE MAI MULT
DRUMUL VINULUI


Drumul Vinului strabate podgorii renumite din judetul Prahova, urmandu-si traseul prin localitati precum Filipestii de P...

CITESTE MAI MULT
ACASA | DESPRE NOI | ECHIPA | PORTOFOLIU | CONTACT | SITEMAP