Drumul vinuluiNr. Participanti 8-120
Locatie Romania
Dificultate Mediu
Teambuilding de descoperire - Drumul Vinului strabate podgorii renumite din judetul Prahova, urmandu-si traseul prin localitati precum Filipestii de Padure, Baicoi, Valea Calugareasca, Urlati, Tohani si multe altele.

La Tohani poate fi admirata o expozitie, intre viile dealului Seciu poate fi vizitata Crama Seciu care cuprinde o vinoteca de exceptie recunoscuta si peste hotare. Conacul Bellu, monument de arhitectura datand din secolul al XIX-lea, va asteapta cu usile deschise. Descoperiti istoria podgoriei de la Urlati si aflati ca patrimoniul domeniilor, insumand astazi 97 de hectare, se mandreste cu imbutelierea a 2.500 de sticle de vin pe ora. Aici, Crama Basilescu va este gazda si va prezinta cele mai bune si apreciate vinuri romanesti.

Va invitam sa descoperiti un traseu vechi de mii de ani, vizitam conacele boieresti si ne delectam cu o degustare din cele mai bune vinuri romanesti!
Obiective ale acestei activitati:

  intercunoastere participanti

  spirit de echipa

  distractie si relaxare
ALTE ACTIVITATI DIN ACEASTA CATEGORIE:
OFF ROAD


Testati-va abiliatile de conducere intr-unul dintre vehiculele noastre 4X4, pe trasee special alese si pregatite....

CITESTE MAI MULT
SERBARILE ZAPEZII


Iti doresti pentru echipa ta un team building motivant si energizant, plin de activitati inedite pe zapada ? Vino alatu...

CITESTE MAI MULT
RAFTING SI CANYONING PE JIU


Cum ar fi daca pentru un week-end renuntati la confortul hotelului si optati pentru campare la cort cu echipa?...

CITESTE MAI MULT
ACASA | DESPRE NOI | ECHIPA | PORTOFOLIU | CONTACT | SITEMAP