Drumul vinuluiNr. Participanti 8-120
Locatie Romania
Dificultate Mediu
Teambuilding de descoperire - Drumul Vinului strabate podgorii renumite din judetul Prahova, urmandu-si traseul prin localitati precum Filipestii de Padure, Baicoi, Valea Calugareasca, Urlati, Tohani si multe altele.

La Tohani poate fi admirata o expozitie, intre viile dealului Seciu poate fi vizitata Crama Seciu care cuprinde o vinoteca de exceptie recunoscuta si peste hotare. Conacul Bellu, monument de arhitectura datand din secolul al XIX-lea, va asteapta cu usile deschise. Descoperiti istoria podgoriei de la Urlati si aflati ca patrimoniul domeniilor, insumand astazi 97 de hectare, se mandreste cu imbutelierea a 2.500 de sticle de vin pe ora. Aici, Crama Basilescu va este gazda si va prezinta cele mai bune si apreciate vinuri romanesti.

Va invitam sa descoperiti un traseu vechi de mii de ani, vizitam conacele boieresti si ne delectam cu o degustare din cele mai bune vinuri romanesti!
Obiective ale acestei activitati:

  intercunoastere participanti

  spirit de echipa

  distractie si relaxare
ALTE ACTIVITATI DIN ACEASTA CATEGORIE:
VANATOAREA DE RESURSE


Sarcina participantilor este sa colecteze un numar de resurse inedite cum ar fi: obiecte: suba si fluier de ci...

CITESTE MAI MULT
CONSTRUCTORII


Este momentul sa ne dovedim capacitatile si abilitatile tehnice si ingineresti, intr-o activitate de team building incar...

CITESTE MAI MULT
TRASEE MONTANE


Profitam din plin de natura, si va propunem cateva trasee montane, cu grad moderat de dificultate, accesibil si celor ca...

CITESTE MAI MULT
ACASA | DESPRE NOI | ECHIPA | PORTOFOLIU | CONTACT | SITEMAP