Yachting pe HerastrauNr. Participanti 6-20
Locatie Bucuresti
Dificultate Mediu-Complex

Aceasta experienta practica si teoretica de cateva ore, se adreseaza echipelor care doresc un teambuilding activ in Bucuresti si o experienta noua. Se adreseaza deasemnea iubitorilor de apa, de soare si in cautare de senzatii inedite.

Venim cu voie buna dis-de-dimineata, servim o cafea buna, ne cunoastem, dupa care incepem printr-un curs teoretic sustinut de un instructor cu peste 15 ani de experienta in yachting. Dupa ce ne lamurim cum stau lucrurile, iesim cu  barcile pe lac sa aplicam practic ce am invatat.
Invatam detalii despre barcile cu panze, cum sa prindem vantul si sa-l folosim spre a naviga, partile componente ale unui yacht cu vele si notiuni care, prima data auzite, pot suna ciudat -  tribord, babord, pupa, prora, randa, girueta si altele.

Va garantam ca nu vor lipsi ingredientele cheie precum adrenalina, rasetele, voia buna, fotografiile si, de ce nu, iesirile la bere de dupa.Obiective ale acestei activitati:

 dezvoltarea increderii in coechipieri i

  intercunoastere participanti

  spirit de echipa
ALTE ACTIVITATI DIN ACEASTA CATEGORIE:
SECRETUL CETATII CIBINULUI


Dezvoltat ca o “cursa contra-cronometru” intre echipe dornice de a descoperi secretele vechii cetati a Sibiului, ace...

CITESTE MAI MULT
ENIGMELE MICULUI PARIS


Enigmele micului Paris - cel mai nou program de team building dezvoltat in "atelierul de creatie" Vision Consulting, est...

CITESTE MAI MULT
YACHTING PE HERASTRAU


Daca vrei o experienta deosebita pe apa, te invitam la o sedinta teoretica si una practica cu catamaranul pe lacul Heras...

CITESTE MAI MULT
ACASA | DESPRE NOI | ECHIPA | PORTOFOLIU | CONTACT | SITEMAP