Yachting pe HerastrauNr. Participanti 6-20
Locatie Bucuresti
Dificultate Mediu-Complex

Aceasta experienta practica si teoretica de cateva ore, se adreseaza echipelor care doresc un teambuilding activ in Bucuresti si o experienta noua. Se adreseaza deasemnea iubitorilor de apa, de soare si in cautare de senzatii inedite.

Venim cu voie buna dis-de-dimineata, servim o cafea buna, ne cunoastem, dupa care incepem printr-un curs teoretic sustinut de un instructor cu peste 15 ani de experienta in yachting. Dupa ce ne lamurim cum stau lucrurile, iesim cu  barcile pe lac sa aplicam practic ce am invatat.
Invatam detalii despre barcile cu panze, cum sa prindem vantul si sa-l folosim spre a naviga, partile componente ale unui yacht cu vele si notiuni care, prima data auzite, pot suna ciudat -  tribord, babord, pupa, prora, randa, girueta si altele.

Va garantam ca nu vor lipsi ingredientele cheie precum adrenalina, rasetele, voia buna, fotografiile si, de ce nu, iesirile la bere de dupa.Obiective ale acestei activitati:

 dezvoltarea increderii in coechipieri i

  intercunoastere participanti

  spirit de echipa
ALTE ACTIVITATI DIN ACEASTA CATEGORIE:
PHOTO HUNTING


Inarmati cu camere foto si indrumati in arta fotografica de catre fotografi profesionisti, vom porni in a cauta si surpr...

CITESTE MAI MULT
DISCOVER THE CITY


Dezvoltat sub forma unei “vanatori de comori urbane” - programul \"discover the city\" imbina incursiunea in istoria...

CITESTE MAI MULT
BE SOCIAL-BE RESPONSIBLE


Pentru ca ne pasa de cei de langa noi si de mediul inconjurator, si pentru ca impreuna putem face ceva ca sa-i ajutam, V...

CITESTE MAI MULT
ACASA | DESPRE NOI | ECHIPA | PORTOFOLIU | CONTACT | SITEMAP